Me Suomen Kesäkukkalassa haluamme tuoda kesän kauneimmat ulkokukat lähelle sinua, suoraa reittiä ammattipuutarhoista sinun iloksesi. Yhteistyömme paikallisten tuottajien kanssa on kaikkien etu, koska samalla kun tarjoamme työtä, varmistamme kukkien nopean kuljetuksen. Kesäkukkalan kukat ovatkin aina tuoreita ja elinvoimaisia.

Tiedämme yli 30 vuoden kokemuksella, että kesäkukat ovat erityisen herkkiä olosuhteille. Kukkia kuuluu pitää hyvänä ja silmällä erityisesti helteiden aikana. Pieni hemmottelukaan ei ole pahitteeksi, koska kasvu vaatii sopivasti valoa, varjoa ja ravinteita – miksei juttuseuraakin.

Kesäkukat eivät viihdy kuivissa ja kuumissa marketeissa tai tunkkaisissa jakeluterminaaleissa. Ulkokukat eivät jaksa kukoistaa pitkään huonolla kastelulla rekka-autojen uumenissa. Ulos ja aurinkoon kaipaavat kesällä niin kukat kuin ihmiset!

Herkille ja eläville kesäkukille ainoa oikea paikka on päivänvalossa ja raikkaassa ilmassa. Kesäkukkalan ulkomyymälöissä kukkien värit säilyvätkin raikkaina ja täyteläisinä, terälehdet jäntevinä ja ulkomuoto terhakkana.

Suomen Kesäkukkaloiden myyntipisteissä varmistetaan, että sinun kesäkukkasi ovat ostohetkellä parhaimmillaan ja valmiita tuottamaan iloa sinulle ja läheisillesi. Annamme mukaasi myös hoito-ohjeet, muhevimmat kukkamullat ja tietenkin yhteisen ilon puutarhanhoidosta!

Hellitään yhdessä kesäkukkia ja annetaan niiden kukoistaa!